Project Description

Here we were called to an old building. The client wanted a modernization of the grounds. After a perfectly coordinated planning, our team set about the implementation.

As a first step, we had to remove approx. 70 m³ of topsoil in order to measure the area. In order to guarantee a stable substructure, we had about 15 m³ of mineral mixture and shake it.

 

We started with the drywall (BossIntakt) as well as setting the concrete block steps to stabilize the annex. Then curbs were set and patch splinters distributed.

The terrace and the access roads are from the terrace to the garage and to the entrance with rectangular stones.

The driveway was paved with Niemayer-Qaudraton slabs in two different formats. In order to solve the overall picture, we have filled basalt gravel in various areas, which is very easy to maintain.

Projektdetails

Kategorien
Ort Braunschweig Kanzlerfeld
Fläche ca. 170 m²
Completed Herbst 2015
Materialien $100
Pflanzen John Doe